DCA__logo_20

Plan een 1-op-1 carrière coachingssessie in met de droomcarrièrecoach!

Mis jij ook vrijheid, passie, verantwoordelijkheid en voldoening in je werk?

Is het tijd voor je volgende niveau in je werk?

Zit jij ‘vast’ in je werk en weet je niet welke richting je op wilt in je carrière?

Heb jij een droom, maar neem je geen actie richting die droom? Auteur Sebastiaan Herkemij

Ga je met tegenzin naar je werk?

 

 

 

Dan ben je niet de enige Nederlander.

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • slechts 18% van de Nederlanders een droombaan heeft (volgens onderzoek TNS Nipo).
  • 43% van de Nederlanders werk doen dat ze niet leuk vinden (onderzoek Monsterboard)
  • Meer dan driekwart van werkend Nederland wel open staat voor een nieuwe baan, maar er niet actief naar op zoek is (bron Jobbird)

Als pensioenconsultant was ik ook iemand die zijn werk absoluut niet leuk vond. In augustus 2009 behaalde ik mijn promotie en mijn tweede bachelor (in pensions and life Assurances). In plaats van een gevoel van voldoening en euforie, voelde ik een enorme leegte in mijn ziel. In december 2009 zegde ik mijn ‘goede baan’ als pensioenconsultant op en begon aan mijn wereldreis. op zoek naar zijn levensmissie, vrijheid en geluk.

Als een kip zonder kop

Vanaf januari 2011 ben ik als ondernemer super veel actie gaan ondernemen. IMeer dan 50 seminars heb ik gevolgd over ondernemen, geld verdienen en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb meer dan 100 boeken gelezen. Meer dan 3.000 uur aan audioboeken over deze onderwerpen beluisterd. Ik heb ook een Lifecoach opleiding bij Healthbalance gevolgd.

Mega frustratie

Niets leek te werken en ik voelde mij enorm gefrustreerd en onzekerder dan OOIT! Ik besloot het roer om te gooien in november 2013. Ik begon antwoorden te zoeken bij experts met een droomcarrière. Ik heb 60 experts met een droomcarrière geïnterviewd. De resultaten hiervan vind je in mijn boek de DC code – tien sleutels om jouw droomcarrière code te kraken. Dit boek raad ik je absoluut aan, maar hier gaat deze post niet over.

Een van mijn meest belangrijke inzichten:
We hebben zoveel keuzes in onze maatschappij, zoveel verleidingen. Maar wat wil jij nu echt? Wil je blijven in de baan waarin je niet gelukkig bent? Ga je van seminar naar seminar gaan?
Volg je de ene na de ander ‘goeroe’? Ik heb dit namelijk zelf wel gedaan. Dit kan gevaarlijk zijn, omdat je iemand anders probeert na te doen. Dit zeg ik vanuit eigen ervaring. Wat wil jij echt?
Jackie Chan probeerde jarenlang Bruce Lee te imiteren. Pas op het moment dat hij ‘Jackie Chan’ was, begon hij door te breken als acteur. De rest is geschiedenis..  Daarom is essentieel om dichtbij jouw drijfveren te blijven. Waarom werk jij eigenlijk?

Het omslagpunt in mijn carrière was dat ik hulp ging zoeken bij mensen in mijn omgeving. Vooral coaching heeft mij het meest gebracht, dit is namelijk de manier om dichtbij jezelf te blijven. Om besluiten te nemen op basis van wat JIJ wilt, niet je werkgever, familie of vrienden.

De oplossing voor je carrière

Ik was vroeger nooit een groot voorstander om een persoonlijke coach te nemen. ‘Ik ben onafhankelijk en ik kan het zelf wel’, dacht ik. Niemand bereikt echter grote resultaten zonder een coach, mentor of klankbord. Je hebt iemand nodig die jou ondersteunt, die meer in je ziet dan jezelf. Die je kan motiveren en in beweging kan brengen voor jouw redenen. Die je helpt inzichten te krijgen in je sterke en zwakke punten weet. Deze zie jezelf (vaak) niet. Je kunt immers niet naar de foto kijken, als jezelf in de fotolijst zit.

Coachingsessie

Omdat ik de heilig overtuigd ben van de waarde van coaching. Bied ik je nu (tijdelijk) een gratis coachingssessie ter waarde van €97. Waarom doe ik dit? Om jou verder te helpen in je carrière! Om jou te helpen een stap in de juiste richting te nemen. Daarnaast vind ik het belangrijk om eerst kennis te maken en waarde te leveren. ik had zelf veel eerder een coach moeten nemen. Daarom geef dit cadeau aan jou, je zult het zelf moeten openen door onderstaand het formulier in te vullen.

Als droomcarrière coach ben ik gespecialiseerd om samen met jouw te kijken waar je nu bent in je carrière, waar je naartoe wilt, waar je tegenaan loopt en welke stappen jij kunt gaan zetten. Dat doe ik door een coaching sessie.

Tijdens de sessie gaan we kijken:Dream it - wish it - do it

  1. Waar sta je nu in je carrière?
  2. Waar wil je naartoe?
  3. Waar loop je tegen aan?
  4. Welke stappen kun jij gaan zetten in je carrière?

Dit is specifiek bedoeld voor Young Professionals die meer willen in hun leven en carrière.  Lijkt het je waardevol om met mij te sparren over je carrière? Vul dan het formulier onderstand in.

Ik kan niet iedereen behandelen, want ik zal aardig wat aanvragen krijgen. Ik pak de Young professionals die het meest serieus zijn. Met serieus bedoel ik die het formulier zo goed mogelijk invullen en die relevant zijn.

Als jij  naar een volgend niveau in je carrière wilt gaan, je meer helderheid wilt voor jezelf. Als je wilt werken met plezier en passie. Als je resultaten wilt in de komende maanden, dan is deze sessie zeker relevant voor je!

Ben jij tevreden in je carrière en wil je niet naar een volgend niveau, prima. Dan is het misschien ook niet zo heel erg relevant voor je. Als je iemand bent die niet tevreden is in zijn carrière en het allemaal wel best vindt. Is het misschien ook niet zo interessant.

Denk je dat ik je verder kan helpen om voldoening en meer helderheid te krijgen in je carrière? En dat ik je kan helpen om je droomcarrière te manifesteren, zodat je meer voldoening en geluk ervaart in je werk?

Vul het onderstaande formulier in, ik neem daarna contact met je op en dan plan een strategie sessie in. Ik geloof absoluut dat je zeker waardevolle inzichten gaat krijgen op basis van deze strategie sessie. Ik kijk er naar uit!

Het aantal plaatsen voor de coachingsessies is beperkt, daarom werk ik op basis van selectie.

Claim onderstaand je coaching sessie, door je gegevens in te vullen.
Binnen 7 werkdagen nemen we contact met je op!

Toegewijd aan jouw droomcarrière!

Sebastiaan Herkemij

Vul nu (vrijblijvend) onderstaand formulier in. Ik zal telefonisch contact met je opnemen voor de coaching