Gratis E-Book

Bedankt voor je interesse in mijn e-book

Op weg naar jouw droomcarrière

gratis e-book
Wanneer je hieronder je naam en e-mailadres achterlaat stuur ik je mijn e-book na bevestiging van je mailadres gratis per e-mail toe. Na het downloaden kan je gaan lezen. Alvast veel leesplezier en inspiratie toegewenst,

Sebastiaan

 

Vul hieronder even je naam en je e-mailadres in

Nog niet overtuigd? Hierbij deel ik alvast het voorwoord met je:

Geloof jij echt dat jij je droomcarrière kan waarmaken? Ja, anders zou je waarschijnlijk dit ebook niet lezen. Een droomcarrière kan soms ver weg lijken. Zeker als je veel verantwoordelijkheden hebt. Zoals een hypotheek of de huur van je huis die je (maandelijks) moet betalen. Misschien ben je (laatstejaars) student en ben je blij als je überhaupt een baan hebt na je studie. Of heb je een liefdespartner, kinderen of nog een studieschuld of te betalen. Je moet elke maand inkomen hebben, anders kan je niet rondkomen. Dit is het geval bij de meeste Nederlanders.

Toch is er iets in jou, dat zegt dat er meer is. Je voelt van binnen, dat je meer kan en je zeker meer kan genieten in jouw carrière. Maar hoe? Je hebt het ongelooflijk druk, je komt altijd tekort. Deze gids is bedoeld om jou op weg te helpen naar jouw droomcarrière. Dit is namelijk voor iedereen mogelijk. Helaas zullen de meeste mensen dit nooit waarmaken. Aan het eind van hun leven hebben ze een enorme spijt, van de kansen die ze niet genomen hebben. Zo wil jij NIET eindigen, anders zou je nu deze gids niet lezen. Je mag absoluut trots op jezelf wezen! De meeste mensen nemen (helaas) zelfs deze stap al niet.

In dit ebook deel ik mijn ervaringen en inzichten , van mijn reis naar mijn droomcarrière. Dit wil niet zeggen, dat ik nu volledig mijn droomcarrière leef. Maar elke dag kom ik een stap dichterbij. Laat datgene wat niet voor je werkt liggen en neem mee wat voor jou werkt wel. Dit stopt mij niet om mijn ervaringen en kennis met jou te delen.

Ik heb meer dan 40 seminars gevolgd, over persoonlijke ontwikkeling (het meest belangrijke), zakendoen, gelukkig zijn. Ik heb een Lifecoach opleiding gevolgd. Ik heb meer dan 1.000 uur aan persoonlijke ontwikkeling besteed. Ik heb meer 50 boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, zakendoen, droom carriers, de meeste inspirerende leiders ter wereld (als Nelson Mandela, Steve Jobs en Richard Branson. Belangrijkste is nog dat ik geloof, in het toepassen en ervaringen van dingen. Door in het ‘diepe te springen’ leer je immers het meest, in mijn beleving.

Geniet van de reis, zie het als een avontuur. Wees trots op jezelf, dat je bezig bent met je droomcarrière. Ik wens je veel plezier en succes op je reis naar je droomcarrière.

Sebastiaan

Leave a Comment