Jouw Pursuit of Happyness: wil je leren van de beste?

National Achievers Congress 28 en 29 juni RaiWil jij leren van de beste op het gebied van sales, business en openbaar spreken? Is er een gat tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn? Ben je niet tevreden met waar je nu bent?

We kunnen leren van verschillende mensen, eigenlijk kunnen we altijd iets leren van de mensen om ons heen. Mensen zijn spiegels, ze weerspiegelen je gedrag naar terug. Als jij voor je droomcarrière wilt gaan, is het essentieel om te leren van mensen die staan waar je wilt staan. Leren van de beste in hun vakgebied is essentieel. Tenminste als jij je doel wilt bereiken en als je dit (veel) sneller wilt bereiken.

Als jij een makelaar wilt worden, kun je leren van iedere verkoper, dit is uiteraard prima.. Als je de beste in sales wilt worden, kan je leren van iemand die €4.000 per maand verdiend of iemand die €400.000 per maand verdient die keuze is aan jou.

Hoeveel investeer jij in jezelf?

Vaak kost het een vermogen om te leren van mensen die de beste of een van de beste zijn in hun vak. Een manier waarop je toch van deze mensen kan leren, is door naar seminars te gaan. Hierdoor leer je van de beste en (meestal) voor een redelijk bedrag. Als deze mensen je één op één gaan coachen ben je al snel €1.000,- per uur kwijt. Terwijl je voor hetzelfde geld een seminar van één of twee dagen kunt bijwonen, hoe zal dit dan zijn?

Investing in yourself is the best thing you can do. Anything that improves your own talents

# Warren Buffet

Verschillende seminars

Er zijn verschillende seminars, er zijn tientallen, honderden, duizenden seminars over allerlei verschillende onderwerpen. Sommige over één onderwerp, als bijvoorbeeld: internet marketing, onroerend goed, spreken in het openbaar, handelen op de beurs en verkopen. Als je weet in welke richting je wilt gaan, zou ik deze aanraden. Als nog niet weet wat je droomcarrière is en welke richting je wilt gaan, kan je naar een seminar gaan met verschillende onderwerpen. Hierdoor kan je ervaren wat het beste bij je past. Welke spreker en onderwerp je bijvoorbeeld het meeste aanspreekt.

National Achiever Congress in Nederland

Als jij de beste wilt worden in jouw vakgebied, dan raad ik je zeker aan, om naar het National Achievers Congress te gaan. Hierbij kan je leren van de beste voor een schappelijke prijs, nu zijn er nog gratis kaarten en kun jij je gratis registreren. Ook als je niet de beste wilt zijn, raad ik het je aan. Als je echter geen motivatie en drive hebt, om wat te veranderen in je leven, raad ik je aan om niet te gaan. Als alles prima voor je is, ga dan niet, dit is zonde van je tijd. Als je bereid bent om in jezelf te investeren, te groeien en te leren van de beste. Dan raad ik het je absoluut aan.

Een geweldige inspiratie

Wat voor mij persoonlijke een grote inspiratie is: Chris Gardner. De naam zegt je misschien niets, als ik de film: the Pursuit of happyness noem, gaat er waarschijnlijk een lampje bij je branden. Dit is een man die alles kwijt raakte die dakloos was en toch de verantwoordelijkheid nam voor zijn zoon. Toch zette hij door met zijn traineeship om op Wall Street te kunnen werken, uiteindelijk werd hij mutli miljonair effectenmakelaar.

 Wil je leren van de beste?

Heeft deze man een bijzonder verhaal te vertellen? Zou je wat kunnen leren van deze man? Ook al als je één idee meeneemt, zou dit waardevol voor je zijn? Daarnaast zijn er nog andere top sprekers als Les Brown, Tom Hopkins.

Wil je hier bij zijn? Ik heb een aantal vrijkaarten van de organisatie gekregen. Je mag alleen of met je partner (zakelijk of privé) komen. Op dat moment zijn er nog gratis kaarten. Klik dan hier voor meer informatie

Leave a Comment